Stalen sloep 6M (8 tot 10 pers.) inboard diesel motor 16PK
 

Aanbieding: 24.500€

Conditie:Zo goed als nieuw

Vermogen:10 tot 30 pk

Lengte:6 meter of meer

Type motor:Binnenboordmotor

Brandstof:Diesel

Materiaal:Hout

 

Beschrijving

Goed onderhouden Stalen Sloep, uitgerust met een stille en zeer zuinige inboard dieselmotor. Deze mooie sloep is door een scheepstimmerman helemaal bekleed met het mooiste hout. Hij heeft hem voor zichzelf gebouwd, dus kosten nog moeite zijn bespaard, omdat hij er te weinig mee vaarde konden wij over nemen voor een hele mooie prijs. Na 2 jaar dankbaar gebruik te hebben gemaakt van deze prachtige sloep moet hij nu ruimte maken voor een snelle boot.
Alles is perfect op maat gemaakt en er zitten onder alle banken opberg luiken. Ook kan de vloer in delen eruit gehaald worden zodat je overal bij kan en alles makkelijk schoon gemaakt kan worden.

Deze stalen vlet is behoorlijk breed waardoor je er makkelijk met 8 volwassen op kan ook voor een langere tocht. Omdat het een stalen boot is hoeft hij niet iedere winter uit het water te worden gehaald en heeft de boot niet veel onderhoud nodig.

De bank voorin de boot kan worden dichtgemaakt zodat je een zonnebed kunt maken (zie foto). Hier kan je dan ook op slapen als je een aantal nachten op de boot wilt doorbrengen.

Er zit een ingebouwde radio in en speakers rondom in de boot. De radio is ook uitgerust met Bluetooth waardoor je ook via je telefoon muziek kunt afspelen.
In 2017 is er een nieuwe accu in de boot gezet en zijn er op verschillende plaatsen USB oplaadpunten gemaakt zodat je telefoons kan opladen in de boot.

Ook zit er een kraantje met wasbakje in de boot. Het water wordt getapt uit een kleine mobiele watertank van 5 Liter.

Doordat het een stalen boot is, hoeft deze niet jaarlijks uit het water worden gehaald.
De boot is gebouwd in 2010 en is in 2018 voor het laatst uit het water gehaald en toen is de onderkant helemaal schoon gemaakt en opnieuw in de antifouling gezet (zie foto’s). Ook zijn toen alle anodes vervangen. Ook is de kap in 2018 helemaal opnieuw doorgestikt.

De boot is uitgerust met een Vetus M2.06 inboard dieselmotor 16PK. De motor heeft pas 577 draai uren gemaakt.

De boot ligt al in het water, dus kan worden bekeken en mee worden gevaren.

De conditie is: in zeer goede staat
Wordt geleverd met: kussens, touwen, stootwillen/boeien, slot en wat onderhouds producten o.a smeerolie + spuit, nieuw oliefilter, olie, 5 liter reserve tank, etc

© 2020 designed by  Ibiamare International 

  • w-facebook
  • Twitter Clean